Leverans och returer

Leverans

Vi levererar endast produkter inom Finland. Fraktkostnaderna är inte inkluderade i produkternas pris och beror på leveransalternativ och utförare av leveranstjänsten. Leveranstiden är vanligtvis 2-5 arbetsdagar.

Box eller lokalt postkontor:
orderbelopp < 69€: 5€
orderbelopp > 69€: 0€
Hemleveranstjänst:
orderbelopp < 69€: 10€
orderbelopp 69-119€: 5€
orderbelopp > 119€: 0€
Hemleveranstjänst:
orderbelopp < 69€: 15€
orderbelopp 69-119€: 10€
orderbelopp > 119€: 0€

Vi erbjuder gratis frakt till postkontor inom Finland för beställningar över 69€ och gratis hemleverans för beställningar över 119€.

Returer

Om ditt barn växt så snabbt att du inte hunnit påbörja en förpackning av våra blöjor, eller om du helt enkelt ångrar dig, kan du skicka tillbaka den oöppnade förpackningen inom en 60 dagarsperiod, men du betalar då frakten själv. Vi återbetalar summan som du betalat till oss. Återbetalningen (inte frakten) överförs inom fem arbetsdagar efter vi fått den returnerade varan. På grund av våra produkters natur, och av hänsyn till hygien, kan vi inte ta emot returer av öppnade eller skadade förpackningar av blöjor. Om du vill skicka tillbaka produkten du köpt av oss ber vi dig kontakta oss på engelska på epost: support@mamaknowsbest.fi och i mailet skriva beställnings- och betalningsinformation, så kommer vi att guida dig vidare och föreslå det mest kostnadseffektiva sättet att returnera varan på.