Toimitus ja palautukset

Toimitus

Toimitamme tuotteita vain Suomessa. Toimituskulut eivät ole mukana tuotteen hinnassa ja riippuvat valitsemastasi toimitustavasta. Toimitus kestää yleensä 2-5 arkipäivää.

Automaattiin tai palvelupisteeseen:
tilauksen arvo < 69€: 5€
tilauksen arvo > 69€: 0€
Kotiinkuljetus:
tilauksen arvo < 69€: 10€
tilauksen arvo 69-119€: 5€
tilauksen arvo > 119€: 0€
Kotiinkuljetus:
tilauksen arvo < 69€: 15€
tilauksen arvo 69-119€: 10€
tilauksen arvo > 119€: 0€

Tarjoamme ilmaisen toimituksen Postin konttoreihin ympäri Suomea yli 69€ tilauksille ja ilmaisen kotiinkuljetuksen yli 119€ tilauksille.

Palautukset

Jos lapsesi on kasvanut niin nopeasti ettet ole ehtinyt edes aloittaa jo ostettua vaippapakettia tai yksinkertaisesti muutit mielesi, voit palauttaa avaamattoman paketin 60 päivän kuluessa omalla kustannuksellasi. Maksamme hyvityksen samalle tilille josta maksu suoritettiin. Tuotteen hyvitys tehdään 5 arkipäivän aikana siitä, kun palautettu tuote on vastaanotettu. Emme hyvitä postikuluja. Tuotespesifeistä- ja hygieniasyistä emme hyväksy avattuja tai vaurioituneita vaippapaketteja palautuksena. Ja haluat palauttaa tuotteen, ota meihin yhteyttä englanniksi osoitteeseen: support@mamaknowsbest.fi ja liitä mukaan tilaus- ja maksutietosi. Neuvomme sivua palautuksen seuraavista askelista ja mahdollisimman edullisesta palautustavasta.