Om Merries

Introduktion av Merries

Japaner är kända för deras höga standard när det kommer till hygienprodukter.

Ett av de ledande företagen, KAO Corporation, lanserade 1983 blöjmärket Merries, och har sedan dess fortsatt att förse marknaden med kvalitetsblöjor som är skonsamma mot huden. Det har gjort dem till det främsta märket i Japan tio år i rad.

Ordet ”Merries” kommer från det engelska ”merry” som betyder glad och leende. Barnets leende signalerar glädje och trygghet. Merries vill att barn skall vara glada, trygga och leende. De menar att den glada tid som glada barn och glada föräldrar tillbringar tillsammans är vital för barnets uppväxt och utveckling.

Merries levererar kontinuerligt produkter som bidrar till barns hälsosamma fysiska och emotionella utveckling, med målet att vara blöjan som är skonsammast mot huden. KAO Corporation utvecklar ständigt sina produkter för att hjälpa föräldrar att njuta av sina barnuppfostrande år samtidigt som deras barn är så glada och trygga som möjligt, allt för det där leendet.

Den fluffiga vita Merries-kaninen symboliserar Merries mjukhet som hjälper föräldrarna att skydda sina värdefulla barn.

Varför välja Merries

Luftgenomsläpplighet

Merries lägger stor vikt vid att produkten ligger mjukt mot huden. Den unika designen låter luft passera medan den absoberar kiss.

Byxorna på Merries blöjor har unika kanaler runt midjan som låter blöjan andas ut värme och svett så att huden förblir torr.

Hela blöjan är gjord av ett lager som andas och som också täcker kisszonen och absoberar kiss samtidigt som som fukt och unken lukt avges.

Mjukt material

Det mjuka materialet omsluter varsamt barnets ömtåliga skin. Alla delar som är i kontakt med huden är mjuka och skonsamma.

Rundade hörn

Hörnen är rundade och gjorda av ett mjukt material och skaver inte på barnets hud. Tejpen kan även återslutas så många gånger du vill.

Inte för åtsittande

Blöjorna är designade att sitta bra utan att vara för strama över magen. Merries Byxor tillåter barnet att leka och röra sig fritt.

Förebygger läckage

 Merries byxor har bra passform och är mjuka runt barnets mage och lår utan några glipor, vilket förebygger läckage. Den här unika konstruktionen gör att blöjan hålls på plats oavsett hur aktivt barnet är. De är också tillräckligt absoberande för att hålla genom hela natten.

Färgskiftande våtindikator

Även kiss irriterar barnets ömtåliga hud. Det är därför det finns en våtindikator som skiftar färg så att du kan byta blöja så snart barnet har kissat. När remsan bytt färg till mörkblått är det dags att byta blöja.