Meidän tarinamme

Olen kolmen onnellisen lapsen onnellinen äiti ja haluaisin jakaa tarinamme Sinun kanssasi.”Mama Knows Best” perustettiin vilpittömästä halusta auttaa pieniä suomalaisia nauttimaan ensimmäisistä vuosistaan ilman ihoärsytystä ja helpottamaan heidän vanhempiensa päivittäistä elämää antamalla näille mahdollisuuden valita korkealuokkaisia japanilaisia vaippoja.

Minä todella uskon, että vaikka emme aina ole niin täydellisiä vanhempia kuin haluaisimme olla, kun meidän pitää valita se mikä on parasta lapsellemme, tiedämme aina oikean vastauksen.

ALBMe muutimme Suomeen Liettuasta, jossa japanilaisia vaippoja on myyty marketeissa jo yli viisi vuotta. Minä en ollut koskaan se, joka välitti kallistaa merkeistä tai se, joka seurasi viimeisimpiä trendejä. Etsin aina käytännöllisimpiä ja loogisimpia ratkaisuja. Ja siksi aluksi käytimme tavallisia suosituimpia ja edullisimpia vaippoja. Ajattelin aina, että vaipat jotka maksavat kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset eivät olleet ”aitoja” vaan pelkästään hienostelua varten ja sen näyttämiseen, kuinka paljon niihin oli varaa käyttää rahaa. Mutta olin väärässä. Ja niin me löysimme japanilaiset vaipat.

Ensimmäisen lapsen kohdalla yritin seurata parhaita isoäidin tapoja ja käyttää uudelleenkäytettäviä puuvillavaippoja vain huomatakseni, etten halua, että vauvani istuu märässä kankaassa koko matkan lähimmälle vaipanvaihtopisteelle. Koska hän söi milloin halusi, vaihtoaika oli myös arvaamaton ja sen tarve tuli yleensä kesken automatkan tai muussa samanlaisessa tilanteessa, jossa et voi välittömästi vaihtaa märkää vaippaa. Minä en ole ihminen, joka istuu kotona kaiket päivät, joten vaihdoimme kertakäyttöisiin vaippoihin muutaman kuukauden jälkeen. Kokeilimme kaikkia markkinoilla olevia merkkejä mutta mikään ei auttanut hänen herkän ihonsa kanssa. Joka kerta kun ilma oli kuuma tai hänellä oli kuumetta, hänen peppunsa muuttui punaiseksi ja sitä jatkui ainakin viikon. Kokeilimme myös kaikkia voiteita mutta vaikka ne paransivat ärsytyksen iho ei ollut kuiva, joten se ärtyi heti uudestaan. Lääkärimme suositteli, että kokeilisimme japanilaisia vaippoja koska ne ovat tunnettuja siitä, että ne ovat helliä iholle. Me kokeilimme ostaa yhden paketin ja ihoärsytys hävisi. Lopullisesti.

Toinen lapsi ei ollut yhtä herkkä, oikeastaan meillä ei ollut mitään iho ongelmia, joten muutaman kuukauden jälkeen päätimme vaihtaa takaisin halvempaa vaihtoehtoon. Mutta pian kohtasimme uuden haasteen – ohivuodot. Ensin ajattelin, että se oli sattumaa ja että hän oli vilkas poika ja niin saattaisi tapahtua välillä. Minulla oli aina valmiina 2-3 ylimääräiset housut. Mutta ohivuotoa tapahtui melkein joka päivä, joten aloin etsiä ratkaisuja. Ja se oli jälleen kerran japanilaiset vaipat, erityisesti ”Merries”, jotka ovat paljon leveämmät kuin tavalliset vaipat. Niin selvisimme ohivuotohaasteestamme.

Kun kolmas lapsi liittyi perheeseemme hänen napansa ei parantunut kovin hyvin. Jouduimme käymään läpi lähes kaksi kuukautta päivittäin epämiellyttäviä toimenpiteitä saadaksemme lopulta kauniin navan. Tässä vaiheessa tiesin täsmälleen, mitkä vaipat olivat parhaita vauvani kipeälle navalle ja herkälle iholle. Enkä ole muuttanut mieltäni sen jälkeen.

Se on vain meidän perheemme tarina. Löydät myös paljon positiivisia arvioita internetissä. Olisimme myös enemmän kuin iloisia jos jakaisit Sinun arvioisi Merries-kokemuksestasi meidän kanssamme osoitteeseen support@mamaknowsbest.fi.

 

Kunnioittavasti,

Mama