Merriesistä

Merriesin esittely

Japanilaiset ovat arvostettuja korkea korkealaatuisista hygieniatuotteistaan.

Yksi johtavista yrityksistä, KAO Corporation, toi vuonna 1983 markkinoille Merries-merkkiset vaipat ja aina siitä lähtie ja näihin päiviin asti yhtiö on jatkanut korkealuokkaisten iholle hellien tuotteiden valmistamista. Näin ollen se on ollut Japanin ykkösmerkki jo kymmenen vuoden ajan.

”Merries” tulee englannin sanasta ”merry”, joka tarkoitta iloista tai hymyilevää. Vauvan hymy tarkoittaa, että vauva on iloinen ja hänellä on mukava olla. Merries haluaa tehdä vauvojen olon iloiseksi, mukavaksi ja hymyileväksi. Merries uskoo, että ne onnelliset hetket joita onnelliset vauvat viettävät onnellisten vanhempien kanssa ovat elintärkeitä vauvan kasvulle ja kehitykselle.

Merriesin tuotteet auttavat vauvan tervettä fyysistä ja emotionaalista kehitystä ja pyrkivät olemaan kaikista vauvanvaipoista ”hellin iholle”. KAO Corporation innovoivat jatkuvasti auttaakseen vanhempia nauttimaan vauvavuosista ja varmistaakseen että vauvat tuntevat olonsa niin mukavaksi ja onnelliseksi kuin mahdollista – kaikki sen hymyn vuoksi.

Pörröinen valkoinen kani symboloi Merriesin hellyttää, auttaen vanhempia suojelemaan kallisarvoisia vauvojaan.

Miksi valita Merries

Ilmanvaihto järjestelmä

Hellyys iholle on Merriesille erityisen tärkeää. Ainutlaatuinen suunnittelu antaa ilman virrata vaipan läpi samalla kun se imee pissan.

Merries-huosujen ainutlaatuiset ilmakanavat vyötärön hikoilevalla alueella vapauttavat lämpöä ja kosteutta, joten iho pysyy kuivana!

Koko vaippa on valmistettu hengittävästä kankaasta joka peittää pissa-alueen ja imee pissan samalla kun vapauttaa kosteutta ja tunkkaisuutta.

Pehmeä materiaali

Pehmeä materiaali kietoutuu hellästi vauvan herkän ihon ympärille. Jokainen osa joka koskettaa vauvan ihoa on pehmeä ja hellä.

Pyöristetyt kulmat

Kulmat on pyöristetty ja tehty pehmeästä materiaalista joka on hellää eikä raavi vauvan ihoa. Voit myös uudelleenkiinnittää teipin niin monta kertaa kuin haluat.

Ei liian tiukka

Koska Merries Pants on suunniteltu hyvin sopivaksi eikä liian tiukaksi masun ympärillä, ne antavat vauvan leikkiä ja liikkua vapaasti.

Estää vuotoja

 Merries Pants istuu hyvin ja pehmeästi vauvan masun ja reisien ympärille ilman aukkoja ja estää näin ohivuodot. Ainutlaatuinen muotoilu pitää vaipan paikallaan riippumatta siitä kuinka aktiivinen vauva on. Se on myös tarpeeksi imukykyinen kestääkseen läpi koko yön.

Väriä vaihtava kosteusmittari

Jopa pissa ärsyttää vauvan herkkää ihoa. Sen takia vaipassa on kosteusmittari joka vaihtaa väriä, jotta voit vaihtaa vauvan vaipan heti kun vauva pissaa. Kun mittarin väri vaihtuu tummansiniseksi, on aika vaihtaa vaippa.